Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – La sfârşitul săptămânii trecute, fotbaliştii de la FC Caransebeş au disputat primul meci pe teren propriu, din acest an, împotriva CSM Școlar Reșița, partidă încheiată cu scorul de 1-2..

Scorul a fost deschis repede, în minutul 5, în urma unei lovituri libere de la 35 de metri, Breşneni prinzând un şut bun.

Egalarea a venit în minutul 26, când Bârsan a tras din zece metri, Staicu deviind mingea în plasă pe lângă portarul reşiţean Giurcanu. În repriza secundă, meciul a continuat pe aceleaşi coordonate – o luptă surdă la mijlocul terenului, cu un uşor avantaj parcă al oaspeţilor.

Aceştia au înscris golul victoriei în minutul 72, şi tot în urma unei faze fixe, lovitura liberă executată de acelaşi Breşneni, de la 22 de metri, neputând fi scoasă de goal-keeper-ul gugulan. „A fost un meci de verificare util, în care am folosit şi o parte dintre jucătorii veniţi în probe, o întâlnire pe care nu ştiu dacă trebuia să o am. Spun asta datorită terenului, care a fost alunecos, jocul în ansamblul său desfăşurându-se în condiţii grele“, ne-a declarat după meci antrenorul gugulanilor, Ion Ibric. Aceeaşi opinie a avut-o şi antrenorul oaspeţilor, Leontin Doană.

FC Caransebeş: Viciu, Firoiu, Patrona, Ov. Bălan, Iepure, Şandru, Suru, Feneş, Niţă, Bârsan, Staicu; au mai intrat pe parcursul meciului Vulpescu, Ţimbota, Muntean, Poenaru, Joseph, I. Văcărescu, N. Bona, Cândea, Frenţ. Antrenori: Ion Ibric, Liviu Achim.

CSM Şcolar Reşiţa: Giurcanu, C. Pop, Gurici, Pitaru, Beică, Costescu, C. Doană, Breşneni, R. Uţiu, Biţiş, Loba; au mai jucat Haidău, Mihăilă, Beloescu, B. Văcărescu, Lungu, Marcu, M. Pop. Antrenor, Leo Doană.

Adaugă comentariu