Caraş-Severin, Romania

LIUBCOVA – Un autoturism implicat într-un accident rutier a căzut în Dunăre, de pe DN 57, undeva pe tronsonul dintre Drencova și Liubcova, incidentul fiind anunțat în jurul orei 18.20. La fața locului au intervenit trei echipaje ale pompierilor militari din Moldova Nouă, cu două autospeciale și o barcă, două echipaje de ambulanță și forțe ale Poliției de Frontieră cu o ambarcațiune.

„De asemenea, a fost solicitat sprijinul echipajului de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți. Primele forțe la fața locului au fost cele ale Poliției de Frontieră, care au reușit să ancoreze mașina până la sosirea pompierilor militari, care au tras-o afară din Dunăre. În mașină nu a fost găsită nicio persoană“, informează salvatorii cărășeni.

UPDATE: Legat de accidentul cu autoturismul care a părăsit partea carosabilă, plonjând în apele fluviului, Poliţia judeţului ne informează că acesta a fost fără victime: „Autoturismul în cauză ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani din localitate, care s-ar fi aflat singur in mașină, în momentul producerii evenimentului. El a fost găsit pe raza localităţii Liubcova. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Totodată, tânărul în cauză nu poseda permis de conducere corespunzător categoriei. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“.

A.M.

Adaugă comentariu