Caraş-Severin, Romania

ORAVIŢA – Pentru a marca Ziua Naţională fără Tutun, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consilere Antidrog Caraş-Severin, în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Romul Ladea”, Liceul Teoretic „General Dragalina”, Liceul Tehnologic „Mihai Novac” din Oraviţa şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin au organizat joi o serie de manifestări.

În Oraviţa, de la ora 13:00, a avut loc un marş antitutun, cu plecare de la Şcoala Gimnazială ,,Romul Ladea” din Oraviţa până în Zona Gării, activitate la care au participat peste 500 de elevi de gimnaziu şi liceu, cadre didactice şi părinţi.

Totodată, a fost amenajat în Zona Gării din Oraviţa un punct de informare unde voluntari antidrog împreună cu specialistul CPECA Caraş-Severin au oferit informaţii cu privire la riscul consumului de tutun şi droguri, distribuire materiale informative antidrog cu mesajul „Interziceţi publicitatea, finanţarea şi promovarea tutunului„.

1 Comment

  1. Mai incet cu marshurile. Tutunul asigura 4,5% din Bugetul de Stat si da de lucru la 20.000 de romani. Multi dintre ei nefumatori. Nu cautati vinovati pentru viciile voastre !

Adaugă comentariu