Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal a CSM Școlar Reșița s-a întărit la finalul anului trecut cu încă un jucător cu experiență. Marius Bahan a revenit la Reșița și dorește să-și aducă contribuția la promovarea echipei în prima ligă. Handbaliștii își vor relua activitatea pe data de 9 ianaurie.

„Mă bucură revenirea lui Marius Bahan la Reșița și că ne-am înțeles foarte repede și că el a înțeles, la rândul lui, limitările noastre financiare din 2018. A ales să vină și să construim împreună, cu un plus de experiență. De un an jumătate a plecat de la Reșița și a jucat la CSM Făgăraș. La începutul lui 2019 vom semna contractul, în prezent există înțelegerea verbală, care sunt sigur că se va concretiza într-un contract”, a spus președintele clubului, Cristian Pătru.

„Cu președintele reșițean Cristi Pătru a fost o discuție foarte simplă și rapidă, ne cunoșteam deja foarte bine, știam că obiectivul lor e promovarea și a fost foarte ușor să le accept oferta. Îi cunosc pe toți jucătorii de la Reșița și mă voi adapta foarte repede, sunt jucători tineri, de mare perspectivă, sper să le aduc un plus prin decizia mea de a mă alătura acestui grup”, a declarat și noua achiziție a reșițenilor, Marius Bahan, pentru un site de profil.

Adaugă comentariu