Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a VII-a din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița – FC Olt Slatina 0-1 (0-0).

Fotbaliștii de la Metalul Reșița au comis-o din nou pe propriul teren, unde nu au câștigat niciun meci în play-off. Elevii lui Marian Pană au fost învinși vineri, 23 mai, de cea mai slab clasată echipă din această fază a competiției, FC Olt Slatina. Jocul sub așteptări al rosso-nerilor a fost taxat de publicul spectator, parcă tot mai rarefiat de la un meci la altul. Huiduielile și apostrofările au luat locul obișnuitelor încurajări, semn că ceva nu merge în Valea Domanului.

Dacă înaintea acestui meci Marian Pană vorbea cu entuziasm de obținerea a șase puncte cu FC Olt și cu CSM Vâlcea, pentru ca peste o săptămână, când la Reșița venea CSU Craiova, acea întâlnire să fie capul de afiș al play-off-ului, situația s-a schimbat radical după eșecul cu FC Olt. Unicul gol al meciului a venit în al treilea minut de prelungire, autorul acestuia fiind Cosmin Căpățână, rămas singur cu portarul Zimmermann. Un singur șut pe poartă au tras reșițenii în acest meci, prin Andrei Vaștag, în minutul 70, mingea fiind respinsă de Mogoșanu. Eșecul cu FC Olt a îndepărtat-o definitiv pe Metalul din cursa pentru promovare.

Antrenorul Marian Pană a recunoscut jocul slab al echipei sale. Acesta a plecat din Valea Domanului, împreună cu fratele său, Costel. Au mai părăsit staff-ul tehnic secundul Carol Gurgu și preparatorul fizic Cristian Letchin. Antrenamentele sunt conduse de duminică de jucătorii Oprița și Apostol, a precizat directorul general al CS Metalul, Jean Turmacu.

Metalul Reșița: Zimmermann – V. Creţu (min. 53, Făgărășanu), Popescu, Salif Nogo, Vaştag – O. Vasile, Enescu (min. 46, Neagoe), Breşneni, I. Szabo (min. 86, Mureșan) – A. Stoica, Opriţa.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Dovada pentru casele de pariuri si nu numai pentru golul din prelungiri care mi-au adus un castig online de 15 ori suma pariata!! http://www.youtube.com/watch?v=9kt1gGGWYXw
    Da-mi-o mie, na-ti-o tie, du-teeeeeee, cadere in fund si spatele intors la sut! Dupa 45 de ani in spatele portilor, mai stim ceva fotbal!
    PS. Imaginile apartin arenabanateana.ro

Adaugă comentariu