Marcel Vela: Trebuie sa ne pese de viitorul nostru - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Aproape 10 la sută din caransebeșenii cu drept de vot s-au prezentat până la ora 13 la urne, procesul electoral decurgând normal, fără incidente.

Printre aceștia și primarul municipiului, Ion Marcel Vela, care s-a prezentat la secția de votare nr. 76 de la Casa de Cultură. La ieșirea de la vot, Vela a declarat că a votat pentru ca România să fie reprezentată cu cinste în Parlamentul de la Bruxelles.

„Am votat pentru candidați care se pricep, care au dovedit că țin cu România și cu românii. Nu în ultimul rând am votat pentru ca prezența la vot în România să fie printre cele mai bune din Europa, pentru că trebuie toți românii să fim solidari, să fim patrioți și să arătăm celorlalte națiuni din Uniunea Europeană că ne preocupă și ne pasă de ce se întâmplă cu viitorul nostru”, a spus vicepreședintele PNL.

Vela a mers apoi la sectia de la Liceul Pedagogic, împreună cu deputatul Dan Laurențiu Tocuț, unde acesta și-e exprimat opțiunea de vot. Revenind la cifre, trebuie precizat că până la ora 13 votaseră la cele 21 de secții de votare din municipiu 2590 de alegători din totalul de aproape 26 de mii înscriși pe liste.

În ceea ce privește alegerile pentru primar din comuna Obreja, trebuie spus ca la ora 12, potrivit președintei secției de votare, Viorica Lupu, se prezentaseră la urne peste 300 de alegători dintr-un total de 1600.