Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Vicepreședintele liberal a transmis un mesaj către tineri, la 26 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal

Liderul liberalilor cărășeni a ales să se adreseze tinerilor și le transmite acestora ce înseamnă să fii liberal. „Azi nu voi spune decât că liberalismul înseamnă încrederea oamenilor în viitor. Este un alt mod de a gândi, de a vedea oamenii şi lucrurile, o altă modalitate de a scrie o istorie. PNL înseamnă valori şi principii care au făcut şi fac diferenţa, cu programe pentru ţară şi proiecte pentru oameni”, afirmă Vela în mesajul către tineri.

Vicepreședintele PNL consideră că așa cum în urmă cu 26 de ani tinerii veneau lângă seniorii liberali, exemplul lor poate fi urmat și de cei de astăzi. „În urmă cu 26 de ani, mulţi tineri optimişti şi romantici, care acum avem părul alb, am venit lângă acei seniori inimoși și ne-am înscris în PNL, dorind să schimbăm în bine România. Pentru că ianuarie este lună aniversară pentru noi, vă invit astăzi pe cât mai mulți să veniţi în Partidul Naţional Liberal, care dincolo de a fi o organizaţie politică este o stare de spirit. PNL este testamentul înaintaşilor noştri care au făurit România modernă iar voi, tinerii de astăzi, îi sunteţi zâmbetul viitorului! La mulţi ani, PNL!”, și-a încheiat Marcel Vela mesajul aniversar.

2 Comments

  1. dle vela, si dta crezi ca daca vor veni tinerii, vor face altceva decit pina acum, adica nimic? hai sa fim oameni seriosi, chiar nu mai aveti papusi prin pnl? eu va invit sa aveti incredere in oamenii maturi si cu experienta si capabili, si nu in papusile noi venite, si direct interesate sa cistige averea prin politica.

  2. da tineri veniti in partid ..doar asa puteti deveni pupincuristi si marionete ,doar asa puteti avansa in cariera.Nu conteaza calitatea ci cantiatatea.Hai sa facem toti politica ,sa avem pensii speciale si sa beneficiem de tot felul de avantaje necuvenite .La munca ?…..nu doreste nimeni? natia in gura de nemernici

Adaugă comentariu