Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Mama Mia Becicherecu Mic 0-2 (0-0), în etapa a XI-a a Ligii a III-a de fotbal.

Gazdele au început bine, dominând teritorial, însă prima fază de poartă s-a consemnat abia în minutul 15, când Feneş l-a angajat perpendicular în careul advers pe Zele, însă goal-keeper-ul oaspeţilor, Rusu, a fost mai rapid şi a prins la picioarele caransebeşeanului.

La pauză, Alin Artimon a revigorat atacul, introducându-i în teren pe Şandru şi pe Steop, primul având o ocazie uriaşă de a înscrie, în chiar minutul 46, când a şutat din vole, de la 14 metri, însă balonul a fost respins spectaculos de Rusu.

Scorul a fost deschis în minutul 66, după un contraatac rapid al oaspeţilor, purtat pe dreapta, Radu a trimis o centrare şutată pe jos, Laurenţiu a respins în faţă, iar Zurbagiu, pe fază, a înţepat balonul de la 6 metri, trimiţând în dreapta portarului caransebeşean. Aşa cum era de aşteptat, gazdele au alergat după egalare, în ideea de a-şi adjudeca măcar un punct, iar în minutul 75 Gheju a scăpat în careu, pe stânga, Rusu a încercat să-l blocheze, însă l-a faultat, „centralul” Mihai Domşa arătând punctul cu var. Lovitura de pedeapsă a fost executată de Artean, care a trimis pe lângă stâlpul din stânga al porţii apărate de Rusu.

Localnicii au mai avut o şansă de egalare în minutul 89, după o lovitură liberă de la 40 de metri, mingea a fost şutată de Fuchs din marginea careului, portarul a deviat în bara laterală, de unde balonul a lăsat impresia că va intra în poartă, însă în cele din urmă Rusu a reuşit să trimită în corner. şi când toată lumea aştepta fluierul de final, oaspeţii au folosit aceeaşi armă a contraatacului rapid, Hodiş scăpând spre poarta gugulană şi executându-l pe Laurenţiu cu un şut necruţător de la 12 metri.

FC Caransebeş: Laurenţiu, R. Artimon, Firan (min. 46, Steop), Zele, Goşa, Artean, Suru (74, Gheju), Negoescu, Constantinescu (68, Fuchs), Feneş (46, Şandru), Dubei; rezerve: Doran, Todorov, Bona. Antrenor, Alin Artimon.

Sorin Rogoz

1 Comment

  1. Dar un CLASAMENT LA FINAL DE TUR nu ar fi necesar pentru cititorul asta bucuros ca gugulanii-s pe primul loc!!

Adaugă comentariu