Caraş-Severin, Romania

BOLVAŞNIŢA – Un alt cititor a ţinut să ne ofere fotografii legate de starea drumurilor din judeţul nostru. De această dată, cel dintre Valea Timişului şi Bolvaşniţa.

„Am văzut că ați publicat un articol despre situația drumului Cuptoare-Slatina. Vă rog să îmi permiteți să semnalez un caz asemănător, cu DJ 608 C Valea Timișului – Bolvașnița. Este un drum pe care-l străbatem aproape zilnic, cu gropi mai mari sau mai mici, unele umplute din când în când cu resturi de țiglă, pământ sau pietriș, dar tot mai rar (o dată la 4-6 ani) cu materiale bituminoase. Despre covor asfaltic sau strat de uzură, cum se toarnă în mod normal, ne sare rândul de câtiva zeci de ani. E timpul să arătăm că ne pasă de drum, de comunitatea în care trăim!“, ne scrie bărbatul. 

Dacă aţi surprins ceva inedit, puteţi să ne trimiteţi fotografiile pe una dintre adresele de mail redactie.caon@informmedia.ro sau jurnaldecaras@nvwmedia.ro, iar noi le vom publica atât pe Caon cât şi în Jurnal de Caraş-Severin.

2 Comments

  1. asta e bun drumul…sa-l vedeti pe cel dintre Comoraste si Forotic…mai rau ca in Evul Mediu

  2. asta este tara in care traim , plina de hoti , mafioti , care nu stiu sa mai imparta si la altii , fura fura dar nu dau nimic in schimb pentru populatie , imi pare rau de Romania ca a fost o tara buna cu ani in urma , dar am vrut capitalism , Ceausescu nu a fost bun , noua ordine mondiala a inceput !

Adaugă comentariu