Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Anul viitor, vom avea un festival internațional şi vor veni oameni care au ceva de spus. Aceasta este promisiunea directorului Teatrului de Vest, făcută la finalul festivalului „Scena ca o stradă”.

„Festivalul acesta a avut ecou și va mai avea. Nici nu vreți să știți cât de auster a fost bugetul. Alții au atâția bani doar pentru afișe. Mulțumesc pentru sprijin colegilor mei din teatru, prietenului meu, Sorin Frunzăverde, și sponsorilor, cei pe care i-am amintit în fiecare seară și celor care au dorit să rămână anonimi”, a spus Vlădulescu.

Directorul teatrului a mulțumit și publicului: „S-a vorbit despre Reșița ca despre un oraș industrial. Reșița este un oraș spiritual iar teatrul nu poate exista fără spectatori. Pentru o săptămână, ați reușit să vă desprindeți de rutina de zi cu zi, de cătușele pe care unii le arată la televizor ca pe brățări ale succesului de parcă ăsta ar fi drumul pentru a deveni vedetă. Nu acesta e drumul iar voi ați înțeles asta și ați venit la teatru.”

Opinia sa a fost împărtășită și de directorul artistic, Dan Mirea: „Vă mulțumesc tuturor și rog publicul să transmită ceva celor care n-au fost în Reșița zilele astea. Furnalele nu mai merg, dar sunt aici o mână de nebuni care fac teatru”.

Adaugă comentariu