Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Ţara lui Dorel s-a mutat în aceste zile la Caransebeş. Asfaltată ca în palmă, o stradă a fost spartă de lucrătorii unei firme de utilităţi, care şi-a adus aminte că mai are ceva de făcut în zonă.

Mai mulţi caransebeşeni care locuiesc pe strada Cloşca, una din cele mai circulate pentru că este principala legatură cu parcul Teiuş, ne-au sesizat faptul că, deşi recent asfaltată, strada suferă din nou lucrări, de data aceasta din partea celor de la AquaCaraş.

„Ca la noi, la nimeni. Ne-am bucurat când Primăria ne-a asfaltat strada, acum vin cei de la apă că trebuie să ridice gurile de canal. Păi unde au fost până acum, nu puteau să le ridice înainte de a se turna asfaltul?”, a întrebat, retoric, un localnic din zonă.

Nu este prima oară când la Caransebeş furnizorii de utilităţi nu îşi sincronizează programul de lucrări cu cel al administraţiei locale. În cazul de faţă, se pare, însă, că cei de la AquaCaraş nu au avut fonduri până acum pentru aceste lucrări, iar strada Cloşca nu este singura unde operatorul de apă şi canalizare va interveni în acest fel. Singurul aspect pozitiv al situaţiei poate fi considerat acela că muncitorii repară porţiunea de stradă spartă imediat ce lucrările sunt terminate, cel mai probabil pentru a nu fi amendaţi de municipalitate.

Lidia Almăjanu

4 Comments

  1. Stai linistit ! Pana sa ajunga la Caransebes,Dorel a fost la Resita.Aste este clar stilul de lucru a celor de la CAMAND,ca doar ei au asfaltat si Resita.Asa ceva nu am vazut decat in Romanica.De ce dracu nu au ridicat canalele la cota care trebuia sa vina asfaltul,iar lucrarea se termina mult mai repede si muuuuult mai bine.In Resita mixtura din jurul canalelor are alta compozitie si a inceput ca se uzeze aparand gropi clare.Pacat ca cei care au facut receptia lucrarii si care au platit-o deeeeeja nu au ochi sa vada !!!

    • Bine zici! Dar cine sa vada? Un premar ca al Resitei? (nu ca d-nul Vela ar fi prea departe)… Pe cuvant de cetatean daca ma deranjeaza faptul ca isi „mai rotunjesc” umilul venit acesti conducatori de urbe, atata timp cat LUCRARILE AR FI FACUTE CUM TREBUIE, dar asa…RUSINE DOMNILOR PRIMARI!!!

  2. nu este nici prima nici ultima data cand cei de la primarie nu se sincronizeaza cu alte institutii…probabil ca nici nu se doreste acest lucru doar primaria este institutia suprema intr- un oras si nu se coboara la nivelul celorlalte

Adaugă comentariu