Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – La jumătatea nivelului de săptămâna trecută, agenţii economici cărăşeni pun la dispoziţia celor ce doresc să intre pe piaţa forţei de muncă din judeţ 38 de posturi vacante. Se caută mai mulţi muncitori necalificaţi, iar la polul opus se află postul de director general la o societate comercială. De asemenea, sunt căutaţi trei şoferi de autocamion.

ANINA

Spălător vehicule 2

 

BOCŞA

Asistent personal al persoanei cu handicap grav 23
BĂILE HERCULANE

Mecanic utilaj 3

Muncitor necalificat la asamblarea/montarea pieselor 1

Muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet 1

Şofer autocamion/maşină de mare tonaj 2
CARANSEBEŞ

Ascuţitor scule, instrumente medicale şi obiecte de uz casnic 1

Muncitor necalificat la asamblarea/montarea pieselor 1

Operator montaj linii automate 1

Şofer autocamion/maşină de mare tonaj 1

 

ORAVIŢADirector general societate comercială 1

Mecanic agricol 1
N.R. – Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.ajofmcs.ro. AJOFM Caraş-Severin – Compartiment Comunicare tel: 0255/212160.

2 Comments

  1. Continua sa se piarda mai multe locuri de munca decat se creeaza. Lipsa de viziune si a investitori de calitate este evidenta. Salariile mici -sub media salariala in Romania – arata si „importanta” muncii. Tot mai multe spatii centrale cauta chiriasi, firmele care desfac produsele se inchid din lipsa crizei de bani. Nici nu mai vorbesc de bonurile caselor de marcat, respectarea legii ar inchide multe afaceri locale. In momentul de fata, situatia este atat de grava incat nici propaganda nu mai poate face mare lucru.

Adaugă comentariu