Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Gloria Reşiţa – Metalul Oţelu Roşu 0-0, în etapa a XXXII-a a Ligii a IV-a de fotbal. În primele minute ale jocului, Gloria Reşiţa şi-a făcut datoria de gazdă, începând în forţă, însă după primul sfert de oră al partidei oaspeţii au echilibrat meciul. Având totuşi nevoie de victorie pentru a-şi păstra distanţa de trei puncte care o despărţea de principala urmăritoare, Voinţa Lupac, echipa din capitala Văii Bistrei a ieşit mai determinată de la cabine, iar în minutul 47, după o fază prelungită de atac plecată de pe partea dreaptă, Neagu a întors în careu până la Bădeţ, însă şutul acestuia a trecut puţin alături de poarta reşiţeană. Gazdele au replicat în minutul 61, prin Ciutură, al cărui şut puternic, pe jos, de la 18 metri, a fost reţinut de Grecu.

Gloria Reşiţa: Jivan, Codoşpan, Cheda, Goiţi, Stanciu, Stănucă, Marta (min. 83, Poroşniuc), Moţi, Ciutură, Guduleasa, Bulzu; rezerve: Marcu, Bălăuroiu, Bordea, Niculiţă. Antrenor, Dan Boltaşiu.

Metalul Oţelu Roşu: Grecu, Arnăut, Covăsală, Ov. Bălan, Aiojoaiei, Moldovan, Şt. Bălan, Bona, Negrei (53, Ispas), Bădeţ, Neagu; rezrve: Laitin, Veche, Belciu. Antrenor, Aurelian Panescu.

A arbitrat la centru Constantin Stamatoiu (Moldova Nouă), asistat la cele două linii de Marius Nicoară (Băile Herculane) şi Răzvan Nistoran (Oraviţa).

Observatori: Nicuşor Asandei şi Constantin Drăgan, ambii din Reşiţa.

Adaugă comentariu