Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta a spus Gheorghe Falcă, vicepreşedintele PNL, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi la Reşiţa, menţionând că în privinţa liderilor „Caraşul are aşezate ouăle într-un coş“.

Primar al Aradului şi lider al PNL, Gheorghe Falcă a venit la Reşiţa atât pentru a avea şedinţă cu liberalii cărăşeni, în cadrul căreia să discute diverse aspecte de la alegerile europarlamentare până la probleme administrative, cât şi pentru a prezenta o cercetare potrivit căreia PNL este pe primul loc în Regiunea Vest, în topul preferinţelor oamenilor.

„Potrivit cercetării noastre, în fiecare judeţ din Regiune PNL este pe primul loc, iar în topul preferinţelor alegătorilor se află un politician liberal. În Caraş-Severin aveţi singurul politician din Regiune care se bucură de o încredere de 50,2 la sută, este vorba de Marcel Vela, iar pe locul doi este Nelu Popa care se bucură de o încredere de 47,6%. Este singurul judeţ care are două locomotive, colegii mei au perspectivă politică bună. Marcel Vela cu o experienţă şi recunoaştere, iar Nelu Popa este un administrator cu energie care, recunosc, mă bate şi pe mine la proiectele pe care le are. Este foarte important ca în judeţ să ai lideri, iar ei trebuie ca prin ceea ce fac de acum înainte să demonstreze că au meritat încrederea oamenilor. Mie îmi place ca oamenii să se uite la faptele politicienilor“, a spus Gheorghe Falcă, acesta adăugând și că: „În Arad şi în Timiş nu sunt două locomotive. Deci, Caraşul are cumva ouăle aşezate într-un coş“.

Liderul liberal a mai precizat că pe locul 3, în Caraş-Severin, se află secretarul general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă, iar pentru prezidenţiale preferatul cărăşenilor este preşedintele Klaus Iohannis, pe locul doi situându-se Victor Ponta. „De asemenea, fiind o cercetare serioasă, deci nu un sondaj, ci o cercetare efectuată de o firmă multinaţională, întrebările au fost mai multe. Să ştiţi că, de exemplu, 73% dintre cărăşeni consideră că România se îndreaptă într-o direcţie greşită şi doar 14 la sută cred că merge într-o direcţie bună. La întrebarea ce îşi doresc cel mai mult, pe primul loc în răspunsurile cărăşenilor se află dorinţa creşterii nivelului de trai, apoi vor un sistem de sănătate bine pus la punct“, a mai spus primarul Aradului.

Falcă a mai vorbit şi de bugetul naţional, dar şi despre o posibilă candidatură la europarlamentare, însă asupra acestor aspecte vom reveni.

2 Comments

  1. Daca treaba va merge bine, sau se doreste sa mearga bine, sa ia toate locomotivele din Muzeul locomotivelor …locuitorii judetului vor rezultate ..Bafta Celor doua locomotive liberale…si PNL la alegeri !

  2. Geniala chestia cu ouale!Acum stim cine sunt,bine ca sunt doua,este numarul…normal!Iar daca sunt in acelasi cos,saculet…e si mai bine,stim unde atarna sau unde sunt puse….intr-un coshuletz!Bravo,Dom Falca,i-ai facut si oua pe ai nostri liberali…si locomotive,sunt all inclusive!Adica,locomotive cu oua!

Adaugă comentariu