Caraş-Severin, Romania

Angajatii ISU Semenic au prezentat diverse tipuri de munitie

Vă reamintim că, odată cu lucrările de reabilitare ce se efectuează în curtea colegiului, au fost descoperite zeci de proiectile.

„Suntem o şcoală cu surprize, dar încercăm să stăpânim problemele. O colegă spunea că mai în fiecare zi se găseşte câte o bombă. E complicat pentru noi să lucrăm într-o stare de disconfort, pentru că suntem într-un vast proces de modificare a aspectului şcolii. Au fost mici probleme, pentru că zona aceasta are «amintiri» din perioada războiului. Astăzi, alături de noi sunt specialiştii ISU, profesionişti care au eliminat pericolul de fiecare dată, şi de la care aflăm mai multe cu privire la intervenţia în situaţiile găsirii de muniţie“, a precizat prof. Marina Spătaru, directorul colegiului.

Am sosit aici pentru o informare preventivă, ca urmare a descoperirii de proiectile aici, pentru a prezenta riscurile ce sunt implicate şi eliminarea lor“, a precizat lt. Adrian Sorescu din cadrul ISU Semenic.

Flavius Rotariu

1 Comment

  1.  si totusi cum sa duci la elevi intro scoala plina proiectile ne explodate… nu se face asa ceva nu stii ce face un copil cum o loveste , pica doamne fereste de pe masa si explodeaza…

Adaugă comentariu