Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La Reşiţa se pregăteşte înfiinţarea unui nou Club Lions. Clubul, a cărui chartare urmează să aibă loc la începutul lunii martie, acceptă doar reprezentatele sexului frumos. Bazele viitorului club au fost puse de Lions Diamonds Timişoara.

Se pare că succesul avut la Lugoj la finele anului trecut, unde  zeci de persoane au răspuns invitaţiei clubului şi au beneficiat de consultaţii oftalmologice gratuite, nu a rămas neobservat, iar prima întâlnire din acest an a avut ca scop infiinţarea clubului din Reşiţa. Sub organizarea doamnei Aurica Gale, întâlnirea de la sediul companiei Monte Banato a fost încununată cu înscrierea a peste 20 de doamne pe lista membrilor viitorului club.

 Preşedinta fondatoare a Clubului Lions Reşiţa va fi Norica Giru, sub îndrumarea doamnei Daniela Holzheimer, aflată la cel de-al doilea club deschis în timpul mandatului ei. „Sunt bucuroasă că atâtea femei puternice îşi doresc să servească comunitatea în care trăiesc şi aş vrea să mulţumesc tuturor celor care au aderat la aceste cluburi, dând dovadă de un suflet mare”, a declarat, cu acest prilej, doamna Holzheimer.

Adaugă comentariu