Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Luni, 14 iulie, lotul nou-promovatei în Liga a II-a, FC Caransebeş, s-a reunit pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş.

Din discuţiile purtate cu managerul Sorin Boiangiu, am reţinut că au venit la echipă portarul Valentin Coca şi Fabian Himcinschi de la Poli Timişoara, Octavian Rusu şi Bogdan Centea, de la Mama Mia Becicherecu Mic, Cătălin Bujor şi Alexandru Manea, de la Gloria Arad, Dănuţ Bilia de la FC Ineu, Andrei Dicu şi Adrian Ionel Ştefan de la Minerul Motru, Lucian Todea, de la Râmnicu Vâlcea, atacanţii Iulian Alexandru Tecsi de la UTA şi Elvis Dârvaru, de la FC Hunedoara, precum şi Adrian Manea, de la Voluntari. Octavian Drăghici, de la FC Olt, se va alătura în curând lotului, deoarece în momentul de faţă el urmează un tratament medical.

„Au plecat de la echipă Darius Haidău, la Politehnica Timişoara, Narcis Laurenţiu, Roberto Artimon, Andrei Dubei, Bogdan Roiu, Alexandru Ionescu, Bogdan Steop, Alexandru Vlăduţi şi Dan Constantinescu”, a mai spus Sorin Boiangiu.

Am stat de vorbă și cu noul antrenor al FC Caransebeş, Sorin Bălu: „Este primul antrenament. Sunt bucuros că am ajuns la Caransebeş, pentru că este un nivel superior. Îmi doresc să reuşesc împreună cu staff-ul nostru, cu preşedintele Galamaz, cu managerul Boiangiu, să facem din Caransebeş o echipă bună, o echipă care să fie mândria oraşului şi o echipă care să se ridice la nivelul aşteptărilor spectatorilor noştri. Cunosc foarte bine toţi jucătorii de la FC Caransebeş, sunt jucători valoroşi. Împreună cu cei care vor veni, repet, vrem să facem o echipă frumoasă, o echipă bună, care să aducă mulţumire în rândul comunităţii din Caransebeş.

FC Caransebeş va disputa primul meci de verificare în compania echipei FC Ineu, sâmbătă, 19 iulie, de la ora 13.

Sorin Rogoz

3 Comments

  1. Cam „firave„ noutatile vehiculate la o echipa nou promovata care, pentru prima data in istoria ligii a II-a trebuie sa evite retrogradarea de pe ultimele 8 locuri din seria de 14 echipe! Si nu ma refer doar la jucatori! Regretabile despartirile de Haidau, Negoescu si Dubei, oameni care au pus umarul la promovare. Ma asteptam la „mutari„ explozive, dar, se pare ca se vrea doar o prezenta efemera in liga a II-a.

    • domule fux.tot dumneavoastra spunea ti la un moment mai greu al echipei din caransebes ca acestia nu mai prea au sanse sa promoveze…si uite ca nu ati nimerit-o….asa ca lasati echipa in pace si nu mai postati parerea dumneavoastra pana nu vedeti cum joaca aceasta echipa…va multumim pentru TACERE

  2. Liviule, mai cunosc eu pe cineva care a pus „leucoplast„ pe gura poporului sau…Dar ala a sfarsit rau de Craciun…..Noi doi mai vorbim de Craciun! Pana atunci, eu in dreapta, tu in stanga….

Adaugă comentariu