Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Patru zone din Caransebeș vor beneficia de un mod mai modern și elegant prin care se vor colecta deșeurile menajere și reciclabile. Este vorba de șapte platforme subterane, studiul de fezabilitate pentru această investiție de aproape 520 de mii de lei fiind aprobat recent de aleșii locali.

Mai precis, cele șapte platforme subterane vor fi amplasate pe Aleea Sportivilor și Pavel Chinezu câte două, iar câte una pe Mihail Halici, Cazărmii și Țarinei, termenul de execuție al lucrării fiind de două săptămâni. Deocamdată, investiția este în faza de obținere a acordului de mediu de la APM Caraș-Severin.

Platformele subterane sunt o dorință mai veche de a noastră. Mă bucur că proiectul a trecut, sunt proiecte normale, proiecte firești care trebuie să se întâmple și în municipiul Caransebeș, pentru o gestionare mai civilizată a deșeurilor menajere și a celor reciclabile”, a precizat primarul Felix Borcean.

Conform proiectului, fiecare din cele șapte platforme va fi dotată cu patru containere subterane, pentru patru feluri de deșeuri (biodegradabil, sticlă, plastic și hârtie). Urmează să vedem și cum vor primi caransebeșenii aceste platforme subterane și dacă le vor folosi așa cum trebuie sau vor arunca de-a valma gunoiul, fără a ține cont de fiecare tip de deșeuri.

R.M.

2 Comments

  1. 15000 de euro de platforma! O groapa, un cadru metalic actionat hidraulic si 4 containere de gunoi! Va bateti joc de bani. Sunteti mai hoti ca psd

  2. Asta este marele partid pe ne le : satra de hoti ,deci votatii cu incredere pe p.n.l-isti.Vin vremuri cu mult mai grele.Criza din 2009 a fost un PISS OF CAKE

Adaugă comentariu