Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii C.S. Sport Star Anina au participat, recent, la „Cupa Dragonul Arad“, la karate.

Peste 200 de sportivi, reprezentând şapte cluburi, din partea de vest a ţării, au luat startul la întrecerile ediţiei a XII-a „Cupei Dragonul Arad“ la karate, competiţie găzduită de Sala Sporturilor din Dorobanţi. Printre aceştia s-au aflat şi 39 de karateka din Anina şi Bozovici, legitimaţi la C.S. Sport Star Anina, din cei 52 stabiliţi iniţial.

Şi de această dată, elevii antrenorului Marian Mesinschi au fost la înălţime, cu 23 de prezenţe pe podiumul de premiere, obţinând şase locuri întâi, 11 locuri doi şi şase locuri trei.

Prima poziţie a fost ocupată de Andreea Lupu, Darius Gheralia, Sandra Toma, Doria Moise, Alexandru Jurchescu, Feri Theodor, cea de-a doua de Luiza Stoicu, Oana Albu, Ramona Şuveţ, Rahela Coadă, Vlad Stanciu, Mario Scurtu, Rareş Turculescu, Sabrina Kovacs, Nicoleta Filimon (a concurat la două categorii de vârstă), Darius Linca. Pe treapta a trei au urcat: Denisa Prâscă, Raul Pop, Ariana Tudor, Cristian Mustaţă, Miahai Mustaţă, Andrei Văluşescu.

„Eu sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute, în condiţiile în care sportivii din Bozovici au fost la prima lor participare la o competiţie, ne-a precizat prof. Marian Mesinschi. Primele performanţe sunt rodul comportării ireproşabile la antrenamente, dorinţa fiecăruia dintre ei de a obţine succese pe plan naţional. Vreau să aduc mulţumiri părinţilor, care sunt permanent alături de noi, în discutarea şi rezolvarea tuturor problemelor organizatorice, şi în mod special primăriilor din Anina şi Bozovici, pentru sprijinul acordat în efectuarea deplasării la concursul de la Dorobanţi“

Următoarea competiţie la care vor participa karateka de la Sport Star Anina este „Cupa Oraşului Simeria“, de la sfârşitul lunii iunie a.c.

Adrian Roman

Adaugă comentariu