Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipele Academiei HC Adrian Petrea participă în weekend la turneul IV din Seria G.

Cele două echipe de handbal juniori III ale Academiei HC Adrian Petrea Reșița au program încărcat la sfârșitul acestei săptămâni. Reșițenii se vor deplasa la Timișoara, pentru participarea la cel de-al IV-lea turneu de sală din Campionatul Național de Handbal al Juniorilor III, Seria G. HC Adrian Petrea A (antrenor Adrian Petrea), din postura de lider al clasamentului, și HC Adrian Petrea B (antrenor Carmen Dumitru) vor încerca să facă meciuri bune în turneul găzduit între 23 și 25 ianuarie de Sala Banu Sport din Timișoara, în organizarea LPS Banatul.

Întrecerea va fi deschisă vineri, 23 ianuarie, de la ora 9, de meciul dintre HC Adrian Petrea A și CSU Politehnica Timișoara. Tot în prima zi, HC Adrian Petrea A va mai juca cu Generală 7 Timișoara, de la ora 18.30. HC Adrian Petrea B le va avea vineri ca adversare pe Generală 7 Timișoara (ora 10.15) și pe Unirea Sânnicolau Mare (ora 17.15). Sâmbătă, 24 ianuarie, HC Adrian Petrea A le va întâlni pe Unirea Sânnicola Mare (ora 10.15) și pe LPS Banatul Timișoara (ora 17.15), iar HC Adrian Petrea B va juca cu LPS Banatul Timișoara (ora 11.30) și cu CSU Politehnica Timișoara (ora 16).

Duminică, 25 ianuarie, turneul va fi încheiat de meciul dintre cele două formații reșițene, programat de la ora 12. În clasamentul Seriei G, conduce HC Adrian Petrea Reșița A, cu 43 de puncte, având 14 victorii și un egal, urmată de Generală 7 Timișoara, cu 33 de puncte. Pe treapta a treia a podiumului se află HC Adrian Petrea Reșița B, cu 28 de puncte.

Adaugă comentariu