Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Partidul Mişcarea Populară este una dintre formaţiunile politice care va decide conducerea CJ.

Cu un scor dublu decât cel scos de PMP pe ţară, PMP Caraş-Severin a reuşit să aibă trei primari (la Bocşa, Lăpuşnicel şi Ticvaniu Mare) şi un reprezentant în Consiliul Local Reşiţa, doi în Consiliul Judeţean Caraş-Severin. „Este un rezultat bun, putea fi şi mai bun, şi le mulţumesc cărăşenilor care ne-au votat, le mulţumesc colegilor fără de care nu am fi obţinut aceste rezultate. Le-am spus de la început că, indiferent de rezultate, pierdem sau câştigăm împreună. Nu ne-a fost deloc uşor pentru că PMP nefiind partid parlamentar, noi nu am putut intra direct în circumscripţiile electorale şi în secţiile de votare. Am făcut o campanie curată, nu am apelat la flotanţi deşi puteam. De exemplu, la Domaşnea, unde am pierdut la o diferenţă de 16 voturi, dacă aveam flotanţi câştigam. Aceeaşi poveste a fost şi la Fârliug. Dar, bătăliile câştigate corect sunt cele adevărate. Proiectul nostru politic abia acum începe“ ne-a declarat şeful PMP Caraş-Severin, Ionuţ Popovici.

Întrebat dacă va susţine PSD sau PNL în Consiliul Judeţean, Ionuţ Popovici a spus că încă nu au fost discuţii pe această temă. „Mă voi consulta cu colegii, cu conducerea centrală. Vom negocia ce este mai bine pentru partid. În ciuda zvonurilor apărute vizavi de negocieri, indiferent de ceea ce se vehiculează, vreau doar să vă spun că cei care vom vota în Consiliul Judeţean suntem doar eu şi domnul Paul Purea“, a spus şeful PMP. La alegerile de duminică, 5 iunie, PMP a obţinut pentru Consiliul Judeţean un număr de 8078 voturi.

6 Comments

 1. Eu credeam ca veti negocia ce e mai bine pentru populatia care vi-a acordat voturile….dar na… poate credeam eu gresit.

 2. BRAVO Baselu „Vom negocia ce este mai bine pentru partid”…ti se rupe tie de alegatori, PARTIDU sa traiasca…….si scaunelele caldtute….HALAL POLITICIENI….

  • Corect! Perfect valabil pentru toate formatiunile politice din patria noastra draga.

   • Isi bat joc de noi. „Ce este mai bine pentru partid”. Negociati voi cu prietenii lui Base de la PSD si la toamna sa vedem ce scor scoateti. Sau poate se face o mare alianta pentru parlamentare, PSD-ALDE-UNPR-PMP adica Ponta-Dragne, Tariceanu, Oprea si Base.
    Acum domnul doctor Paul Purea este si consilier local si consilier judetean. Sa vedem ce planuri are pentru Resita si Caras-Severin. Sau renunta la mandat ca este mai comod la Timisoara si in Germania?

    Toate partidele isi bat joc de noi. Conform listelor ar trebui sa fie consilieri judeteni trei deputati: Mocioalca, Schelean si Tabugan. Renunta ei la scaunul de deputat pentru cel de consilier judetean? Sau au inselat electoratul prin prezenta pe aceste liste. Ce ziceti domnilor si doamnelor jurnalisti de aceasta intrebare?
    Daca nu o sa fie consilieri judeteni, sa le cerem celor trei sa plece din politica.

 3. Destept baiat dar cei 8000 de alegatiri ce vor spune,pentru binele partidului sau pentru binele alegatorilor.Te-ai ajuns in rest ce mai conteaza pina la urmatoarele alegeri.Ce nerusinare.Dar vela limbricarul ce patit?

 4. Trupa cu bani mai multi va conduce judetul! Tot asa de bine ca si pana acum,in cei 26 de ani. Din acest motiv am ajuns la nivelul apropiat Vasluilui!

Adaugă comentariu