Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Noul preşedinte al CJ consideră că demiterea sa din PDL nu a urmat paşii prevăzuţi.La şedinţa de Consiliu judeţean de la finalul săptămânii trecute, un subiect a fost amintit dar nu a fost votat pentru a intra pe ordinea de zi.

„Am primit un fax privind demiterea mea şi a încă şase colegi din PDL. Este o veste care era de aşteptat din partea celor doi indivizi (Iancu Simion-Simi şi Nicuşor Vasilescu – n.r.) care au semnat ceva ce nu-i onorează deloc. Mandatul în baza căruia s-a emis decizia nu l-am văzut şi cred că se face trimitere la numirea pentru refacerea organizaţiei judeţene. Cunosc foarte bine procedurile de excludere şi, dacă dânşii nu le cunosc, ar trebui să-şi noteze cum le spun eu: biroul local al partidului trebuie să ia act de excludere şi să facă o propunere biroului judeţean. Consiliul de coordonare convocat trebuie să ia act de excludere. Eu nu mi-am dat demisia încă din PDL. E o greşeală copilărească…“, a precizat Ionesie Ghiorghioni, proaspăt desemnat preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Aflat în sala de şedinţe şi solicitând intervenţie, Nicuşor Vasilescu, primarul de Băile Herculane şi semnatar al deciziei, a încercat să-şi facă auzit punctul de vedere, dar inutil, pentru că nu a fost ascultat, nefiind pregătit „procedural“.

„Cei doi care am semnat, suntem mandataţi de Biroul permanent naţional al PDL. Aş fi apreciat dacă aţi fi avut tăria domnului preşedinte Sorin Frunzăverde să demisionaţi, pentru că dumneavoastră sunteţi plecaţi, practic, din acest partid“, a mai apucat să spună Nicuşor Vasilescu.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu