Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Social-democrații cărășeni sunt solidari cu premierul Victor Ponta după ce procurorii DNA au declanșat urmărirea penală împotriva acestuia. Prin vocea liderului PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, pesediștii din județ nu renunță la Victor Ponta, pe care-l consideră „cel mai bun premier al României de până acum“, și acuză PNL că își dorește puterea cu orice preț.

„Reprezint vocile tuturor membrilor Organizației PSD Caraș-Severin. În numele lor transmit  întreaga susținere și încredere în Victor Ponta, cel împreună cu care ani la rând am dus bătălii pe care  le-am câștigat ori le-am pierdut, dar la care niciodată nu am renunţat, de aceea nu vom renunţa nici acum. E limpede că Realizările Guvernului Ponta nu plac celor ce-şi doresc puterea cu orice preţ  şi aceia sunt noul PNL. Reparaţiile morale față de cetăţeni, creşterea economică înregistrată, reducerea TVA, reducerea CAS, creşterea alocaţiilor pentru copii, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene, reprezintă mai mult de 80 la suta din promisiunile făcute românilor şi onorate. Categoric Victor Ponta nu va capitula în faţa unui joc antidemocratic făcut de cei care mimează grija față de popor. Poporul este suveran și el, ” măria sa, poporul ” a ales reprezentanți în Parlamentul României, să-l apere, să-i respecte voința, să facă Bine, binele de care să se bucure toți românii. Suntem solidari cu Victor Ponta, cel mai tânăr și cel mai bun Premier al României, de până acum . Împreună cu Victor Ponta vom arăta că unitatea  şi solidaritatea sunt două caracteristici definitorii ale PSD“, se arată într-un comunicat semnat de liderul PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.

5 Comments

 1. Daca e nevinovat, „prim ministrul copy paste”, de ce se teme ???…..
  Pensiile, salariile „decente” nu ar fi permis niciodata sa se imbogateasca peste noapte atatia politicieni fara nicio frica de Dumnezeu, dar cu mare frica de DNA/justitie!
  „Pestele de la cap se ….!”
  Romania e in deriva, exemplele pozitive intarzie sa apara, oamenii valorosi nu au nicio sansa sa ajunga in fruntea „bucatelor”!

 2. Numitul Ion Mocioalca din Patulele, zis si Nelu, se apropie cu pasi repezi de un deznodamant asteptat: DNA.
  Numai ca nu o sa mearga singur acolo ci impreuna cu restul triumviratului care a tinut in bezna judetul nostru atatia ani: Vela si Frunzaverde.

 3. Sunt unii carora nu le place ordinea pe care cu greu a instaurat-o Guvernul Ponta.
  Nu le-a placut de Ceausescu-PAC…..nu le place de Ponta- Pac…
  Jocul de-a pac-pac face parte din cel mai mizerabil atatcal Justitiuei asupra statului de drept. Veti realiza asta prea tarziu. Si inca ceva: la urma se vor spala pe maini si americanii….!!!

Adaugă comentariu