Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deputatul PSD consideră că finanţarea campaniei electorale de la bugetul de stat nu ar fi o măsură benefică.

„Problema alegerii primarilor dintr-un tur şi al preşedinţilor dintre consilierii judeţeni o vom tranşa în comitetul executiv naţional, prin vot. Cât despre finanţarea campaniei electorale de la bugetul de stat, vreţi să luăm bani de la pensii, de la şcoli sau spitale? Cine-şi permite să facă politică trebuie să ştie că asta a devenit un sport cam scump. Sunt total împotriva finanţării campaniei de la bugetul de stat. Verificarea provenienţei sumelor din campanie se face şi acum. Păi nu sunt toţi pe urmele noastre?“, a afirmat joi Ion Mocioalcă.

2 Comments

  1. Pai da, musiu ! Nu vrei ca banii sa fie controlabili, pentru ca aia de la buget trebuie sa fie justificati pana la centima, sau pana la DNA! Daca se vor aloca sume minime si egale pentru toate partidele va fi ok! Adio bani negeri, para-‘ndaratu’, spaga electorala , etc. Economia ar veni de la politicienii ce ar ocupa puscariile…sau pardon, casele de creatie ale ANP!

  2. umflatule mocioalca(cu m..mic)tu ai facut cariera politica pe banii tai sau pe banii nostrii??acum ca te-ai ajuns declari ca nu ar fi bine sa mai lasa-ti locuri si la altii sa guste ciolanul….ne este scarba de voi dar nu avem ce face…

Adaugă comentariu