Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Doi foști componenți ai echipei de handbal masculin CS Caraș-Severin, desființată anul trecut după salvarea de la retrogradare, și-au reziliat în această săptămână contractele cu prim-divizionara HC Vaslui.

Portarul Emilian Marocico și interul Ioan Stan sunt liberi de contract și așteaptă oferte. Dacă cei doi și-au reziliat contractele cu echipa pregătită de Leonard Bibirig, în schimb Valentin Anton a fost împrumutat la divizionara secundă CSU Galați, divizionara secundă. De asemenea, Vasilică Barac a fost anunțat de conducere că nu va evolua în retur la Vaslui, urmând să fie împrumutat în perioada următoare. Un tur de campionat au evoluat la formația moldoveană cei doi handbaliști care au jucat în trecut și la Reșița.

Poarta liderului din Divizia A, Seria B, HC Adrian Petrea Reșița este momentan asigurată, prin transferul lui Andrei Drăghici, care s-a alăturat lui Cristian Ionescu și Andy Sămînță, în schimb Ioan Stan ar avea șanse mari să evolueze din nou la Reșița, putând fi o soluție de viitor pentru echipa ce bate la porțile Ligii Naționale. Sigură este sosirea lui Lucian Ignat, format la școala reșițeană de handbal, dar care nu a evoluat până acum pentru echipa de seniori a Reșiței, ci la HC Odorhei și Potaissa Turda. Reunirea lotului echipei HC Adrian Petrea Reșița este programată pentru luni, 12 ianuarie, la ora 10, la Stadionul „Mircea Chivu“ din Valea Domanului.

1 Comment

  1. Ar fi bine ca si Marocico sa revina! Paloma se apropie,din pacate, de „pensie”,iar Andy m-a dezamagit…

Adaugă comentariu