Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Operatorul judeţean de apă şi canalizare AquaCaraş anunţă o nouă întrerupere de apă ce va opera pe raza Reşiţei

Astfel, pe 27 noiembrie, între orele 9.00 şi 16.00, va fi oprită furnizarea apei potabile în cartierul Câlnic şi pe toată strada Timişoarei. Situaţia este creată de necesitatea efectuării de lucrări de întreţinere la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile şi va afecta doar locuitorii din cele două zone.

„Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul AquaCaraş – Exploatarea Reşiţa. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. La reluarea furnizării apei potabile este posibil să apară fluctuaţii de presiune în zonele limitrofe. Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al AquaCaraş la tel. 0255/215643“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

1 Comment

  1. in micro 3 de ce e oprita si nu au anuntat? la nr de tf nu raspunde nimeni,bataie de joc pe banii nostri!!! niste nesimtiti care isi primesc salariile necuvenite.

Adaugă comentariu