Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Joi, 11 iulie, au demarat lucrările de frezare a asfaltului de pe tronsonul cuprins între Universitatea „Eftimie Murgu” din Reşiţa şi Centrul de Transfuzie Sanguină.

Lucrările, efectuate de către muncitori din subordinea Serviciului de Gospodărie Urbană şi Mediu, din cadrul Primăriei Reşiţa, continuă şi vineri, 12 iulie, între orele 9.00 şi 14.00, când se va reasfalta zona. Acesta este motivul pentru care traficul rutier va fi restricţionat la o singură bandă de mers pentru fiecare sens de circulaţie.

De asemenea, lucrările de asfaltare de pe Aleea Hunedoarei din Reşiţa au fost finalizate zilele acestea de către muncitorii din subordinea Serviciului Public pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, de Iluminat Public şi Deszăpezire, din cadrul municipalităţii. Potrivit unui comunicat remis redacţiei, suprafaţa asfaltată a străzii situate în Microraionul I al cartierului reşiţean Lunca Bârzavei este de 335 de metri pătraţi. De asemenea, pe strada Rândunica se realizează lucrări de pavare cu piatră cubică. Tot în această perioadă sunt reabilitate şi reţelele de energie termică de pe Aleea Hunedoarei, după cum se mai arată în documentul citat.

1 Comment

  1. Asfaltatorii de tot rahatul ,dupa ce au asfaltat cateva zeci de guri de canal acuma cauta dupa ele sa le descopere si sa le aduca la nivel ,alti bani alta distractie !

Adaugă comentariu