Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vor interveni o serie de interdicţii rutiere şi modificări în grila şi traseele mijloacelor de transport în comun.

Circulaţia rutieră în zona Renk (pe Bulevardul Republicii, intersecţia Mol şi cea dintre Muncii şi Făgăraşului) va fi închisă în perioada 26 iunie, de la ora 8.00, şi 30 iunie, la ora 20:00. Va fi închisă circulaţiei şi breteaua de legătură dintre Bulevardul Muncii şi Calea Timişoarei (cu excepţia riveranilor şi autovehiculelor autorizate), fiind permis accesul autoturismelor dinspre Calea Timișoarei, pentru utilizarea spațiului ca parcare. Tot ca parcare este disponibil şi spaţiul din zona pieţei de vechituri de pe Aleea Gugu.

De asemenea, de Zilele Reşiţei, programul transportului public de călători va fi suplimentat între orele 17.00 şi 24.00, grilele de transport de după miezul nopţii urmând să fie adaptate spectacolelor. Traseul Intim – Moniom va fi deviat pe Muncii, însă vor fi menţinute capetele de traseu. Călătorii care plecau de la Fabrica de Pâine, de pe Timişorii, spre Marginea, vor fi preluaţi de la Fabrica de Pâine, vor fi lăsaţi la Kaufland, unde vor putea utiliza traseul principal. Traseul Mol Piaţa Republicii, Marginea va circula cu întoarcere la Kaufland (cu staţionare în alveolă şi întoarcere în sensul giratoriu).

A.M.

Adaugă comentariu