Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Chiar dacă, din păcate, rândurile constructorilor care au pus umărul la înălţarea celor mai importante edificii ale judeţului se tot răresc, şi în acest an Comitetul pentru organizarea „Zilei Constructorilor din IJCM-CS“ a făcut tot posibilul ca această „Întâlnire de suflet“ să aibă loc.

Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 25 mai 2019, de la ora 17.00, la restaurantul „Capitol“, cu acest prilej având loc şi o expoziţie foto ce cuprinde o retrospectivă a lucrărilor efectuate la unele obiective social-culturale din Reşiţa şi din judeţul Caraş-Severin. În cadrul festivităţilor vor fi înmânate Diplome de Excelenţă şi acelor constructori care nu au primit încă aceste acte de recunoştinţă.

Cea mai mare sărbătoare a constructorilor din fosta Întreprindere Judeţeană de Construcţii-Montaj Caraş-Severin va fi încununată cu editarea foii volante „Constructorul“. Organizatorii precizează că, la „Întâlnirea de suflet“, constructorii pot invita prieteni apropiaţi, constructori tineri, colaboratori în activitatea de construcţii.

FOTO: Aurel Săndulescu/Muzeul Cineastului Amator