Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Printr-o recentă hotărâre a Comitetului Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, s-au stabilit cele 18 echipe cu drept de participare în ediţia 2012/2013 a Ligii a IV-a de fotbal.

Acestea sunt: Gloria Reşiţa, Voinţa Lupac, Bistra Glimboca, Metalul Bocşa, A.S. Berzasca, Nera Bozovici, Metalul Oţelu Roşu, Minerul Anina, A.S. Oraviţa, Moldo Forest Moldova Nouă, Semenicul Văliug, Timişul Slatina Timiş, Prolas Caraşova, Hercules Băile Herculane, Rapid Buchin, Croaţia Clocotici, Voinţa Răcăşdia, Hidrocon Marga.

„Termenul limită de înscrieri în campionat este miercuri, 25 iulie a.c., a precizat Costinel Ristache, preşedintele forului judeţean de fotbal. În cazul în care oficialii echipelor nominalizate nu se prezintă pentru formalităţile obişnuite, locurile vor deveni vacante, urmând ca în Comitetul Executiv al A.J.F. să decidem dacă vor fi ocupate de alte structuri sportive sau nu. Reamintim, cu acest prilej, că una dintre condiţiile primordiale este ca echipele să dispună de un teren omologabil pentru Liga a IV-a de fotbal. Apoi, să dispună de o echipă de juniori cu care să participe în campionat“.