Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – A IX-a ediție a Memorialului „Ioan Schuster” la înot va avea loc în perioada 26-27 octombrie, la bazinul olimpic care-i poartă numele fostului mare antrenor al Reșiței. Această competiție va fi organizată de Clubul Sportiv de Înot „Reșița 07”, în parteneriat cu Primăria Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin.

Vor participa 85 de înotători din 4 țări, care vor reprezenta 16 cluburi de înot masters, iar printre ei se vor afla și câțiva înotători independenți. Această competiție dorește să reamintească tuturor de „Hanzi-baci”, așa cum era cunoscut profesorul Ioan Schuster. Printre înotătorii care vor participa se vor regăsi și foști elevi ai regretatului antrenor. Competiția se va desfășura în două reuniuni: sâmbătă, 26 octombrie începând cu ora 14:00 și duminică, 27 octombrie, de la ora 9:00.

„Printre concurenți suntem bucuroși să găsim foști și actuali înotători medaliați ai campionatelor europene și mondiale de înot: Anca Ianoli Mitrofan, Foller Iulius Eugen de la clubul Tribeach Brașov, Kovacs Delia de la Gold Star Baia Mare, Stertl Cristian de la CSM Arad, dar și valoroși înotători din Ungaria, Bulgaria și pentru prima dată la Reșița, și din Serbia. Este un bun prilej de revedere pentru cei care se cunosc și de petrecere a două zile pline de adrenalină în bazin, alături de toți cei care iubesc înotul”, a spus Dorina Maria Iana, președintele Clubului Sportiv de Înot „Reșița 07”.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu