Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Înotătorii de la Clubul Sportiv Școlar Reșița au participat recent la prima ediție a Cupei României pentru seniori, tineret și juniori. Aceștia au reușit să se întoarcă acasă cu opt medalii de la competiția de la Brașov.

„Au fost rezultate foarte bune, ținând cont că am avut la dispoziție doar o lună de pregătire. A fost o bună pregătire pentru Campionatul Național în bazin scurt, ce va avea loc la Miercurea Ciuc, în perioada 7-10 noiembrie”, a spus antrenoarea Nadia Câmpan.

„A fost o competiție reluată după mai mulți de pauză și ne bucurăm că la această ediție înotătorii reșițeni, antrenați de Nadia Câmpan, au obținut un număr important de medalii. Denis Popescu a cucerit șase medalii: argint la 50 metri spate juniori, iar la 200 metri spate a fost de trei ori pe podium: bronz la seniori, aur la tineret și juniori. La 100 m spate a obținut medalia de argint la tineret și aur la juniori. Erwin Schmelas a obținut și el două medalii la juniori, argint la 50 m liber și bronz la 100 m liber. Rezultatele ne dau speranțe pentru o participare meritorie la Campionatele Naționale ce vor urma”a declarat și Marius Crețeanu, directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița.

Următorul concurs pentru înotătorii reșițeni va fi chiar în acest weekend, la Reșița, unde se vor întrece la „Cupa Banatului”. Organizatorii așteaptă la start aproximativ 300 de concurenți.

Ștefan Moraru

Adaugă comentariu