Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – 39 de prezențe pe podium la Openul Muntenegrului.

Școala reșițeană de natație a dat o reprezentație pe cinste la Openul Muntenegrului la înot, competiție desfășurată la Niksic. Cu 39 de medalii s-au întors acasă înotătorii din municipiul de pe Bârzava, de la Clubul Sportiv Școlar Reșița, de la o competiție la care au fost prezenți sportivi din 16 țări.

„Am avut rezultate foarte bune în Muntenegru, la diferite probe. S-au evidențiat: Denis Popescu și Erwin Schmelas, cu câte nouă medalii, Roberta Baciună – patru medalii, Alexia Luchian – o medalie, Briana Alexandru – două medalii, Theodora Careba – trei medalii, Emma Balint – trei medalii, Izabela Efrem – două medalii, Andrei Bumbea – trei medalii, Alexandru Neamțu – trei medalii. Vreau să menționez că Denis Popescu și Erwin Schmelas au prins finale Open, în care au înotat alături de adversari cu zece ani mai mari decât ei, dar cu toate acestea au fost pe podium. A fost un concurs puternic, înainte de intrarea în vacanță a majorității sportivilor. Vacanță nu va fi însă deocamdată pentru Denis Popescu și Erwin Schmelas, care vor participa alături de alți câțiva înotători de-ai noștri la Campionatul Național de cadeți, săptămâna viitoare, la Târgoviște”, ne-a spus antrenoarea Nadia Câmpan.

inot2

La Openul Muntenegrului, de la Niksic, au participat sportivi reșițeni antrenați de Nadia Câmpan, Adina Schuster, Marius Crețeanu și Mihai Popilian.