Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Potrivit primarului Reşiţei, Ioan Popa, „Inelarul“ (pornind din spatele Cinema Dacia, trecând prin zona Colegiul Economic) este gata de asfaltare. „Noi sperăm s-o facem vineri, într-o singură zi, pe trei laturi din cele patru ale «Inelarului»“, a spus Popa, adică undeva la 700 de metri.

„Oricum, până săptămâna viitoare, vineri, cred că terminăm şi latura rămasă şi vom închide practic cu asfalt toată zona şi aducem 156-160 de arţari. Arţar roşu şi verde, canadian, din Serbia. Săptămâna viitoare vom începe să plantăm o parte în zona Bulevardului A.I. Cuza, de la OMV în amonte, până în zona Poliţie. Şi o altă parte o vom duce pe Inelar. Parcările şi trotuarele pietonale se vor face în perioada următoare, în funcţie de cum ne permite vremea. Însă, la modul sincer, aici nu mai suntem aşa de puternic presaţi de timp, pentru că lucrăm cu dale, cu pavele de beton, iar partea de parcări sunt, la fel, dale înierbate. Deci putem lucra şi în condiţii mai vitrege de timp“, a conchis edilul.

A.M.

2 Comments

  1. Face pe dracu sa-l pieptene.Afara ploua si Popa se piaptana turnand asfalt pe ploaie.Bai nea Nelu,mai taie ca pute rau a pacalici nepriceput.Nu este aluat pentru taitei de Pangram,este bitum,asfalt facut din alte ingrediente , nu din oua,faina,apa euri ,etc,pricepi?Hai pa ,iar te porti ca un scolar de clasa intii

Adaugă comentariu