Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Chiar dacă străzile principale sunt aproape la negru, multe din cele secundare sunt în continuare foarte greu practicabile.

Coordonați de viceprimarul Marius Isac și de directorul Transal, Ovidiu Chimigeriu, în această dimineață angajații municipalității au trecut la îndepărtarea zăpezii din zonele centrale și de pe marginea principalelor străzi. S-a acționat mai întâi în zona Centrului Civic, pentru ca oamenii să poată parca mașinile în condiții decente. De asemenea, cele cinci utilaje urmau să intre pe străzile Libertății și Nicolae Bălcescu, dar și în alte zone unde situația o impune.

„Ne-am organizat în această dimineață, începând cu ora 5, la solicitarea dlui primar, a dlui viceprimar, ca să curățăm zonele principale de aceste mormane de zăpadă. O să urmeze și alte cartiere, încărcăm cu trei utilaje și avem două camioane pentru transportul zăpezii în afara municipiului. Sperăm să nu mai ningă!”, a precizat șeful Transal, Ovidiu Chimigeriu.

1 Comment

  1. Sunt movile de zapezi, am vazut ca nu se pot muta autoturismele, se circula anevoios pe trotuare. Inlaturarea zapezii va fi atunci cand asfaltul va fi curat. Astea sunt norme UE si ati semnat ca…………………..primarii! Cate utilaje aveti unul sau doua ca este bagata varianta la Pariuri.

Adaugă comentariu