Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Încă nu se știe soarta singurei echipe de prim eșalon din județ.

Echipa de futsal Muncitorul Reșița, care timp de trei sezoane a evoluat pe prima scenă a futsalului din România, se află în acest moment într-o stare de incertitudine. Președintele clubului, Antonie Burtea, va avea o discuție cu jucătorii care au rămas la echipă, iar în perioada imediat următoare, va clarifica situația de la clubul reșițean. Antrenorul-jucător al echipei din finalul sezonului trecut, Adrian Moț, s-a despărțit de reșițeni, iar de aproximativ două săptămâni și antrenorul Ion Roman și-a exprimat intenția de a părăsi echipa.

„În urmă cu două săptămâni am avut o discuție cu jucătorii și le-am transmis că nu voi mai continua să-i antrenez și în sezonul următor. M-am gândit bine și am decis să părăsesc echipa din motive personale, dar și din pricina stării de incertitudine din cadrul clubului. Această echipă va continua să activeze și fără mine sau fără alți jucători care s-au despărțit de echipă în această vară. Mai multe informații nu pot da în acest moment, pentru că, așa cum am mai spus, de două săptămâni am plecat de la club. Sper ca Muncitorul să aibă evoluții cât mai bune în seoznul următor”, a spus antrenorul Ion Roman.

„În această săptămână voi avea o discuție cu fotbaliștii noștri și vom lua o decizie. Deocamdată nu pot oferi informații despre echipă, dar în cel mai scurt timp, voi clarifica situația de la Muncitorul Reșița”, a spus Antonie Burtea, președintele clubului reșițean.

În sezonul trecut, Muncitorul Reșița s-a salvat de la retrogradare în urma succesului obținut împotriva echipei Colțea Brașov, de la barajul pentru rămânerea în Liga I de futsal.