Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa reșițeană întâlnește sâmbătă, de la ora 11, pe CS Mioveni, pe stadionul „Mircea Chivu“.

În etapa a XIV-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița va juca în Valea Domanului cu CS Mioveni, formație care vine puternic din urmă, fiind pe locul al patrulea în clasament, cu 20 de puncte, cu patru mai puține decât reșițenii aflați pe locul al treilea. Elevii lui Daniel Oprița vin după unele rezultate mai puțin convingătoare în prima parte a returului, eșecul de pe teren propriu cu Fortuna Poiana Câmpina și remiza albă de la Pâncota coborându-i pe treapta a treia a podiumului.

Cu toate acestea, optimismul răzbate dinspre tabăra reșițeană, fotbaliștii de la Metalul, „gladiatori“ după cum îi numește de fiecare dată antrenorul Daniel Oprița, fiind hotărâți să facă un meci bun sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 11, în compania formației CS Mioveni. Îmbucurătoare este revenirea la antrenamente a lui Sorin Ciobanu, după o perioadă de repaus cauzată de o accidentare.

„Avem nevoie de o victorie pentru a ne menține în topul fruntașelor, a spus antrenorul Daniel Oprița. Nu mai avem voie să facem pași greșiți pe teren propriu. Ne mai așteaptă două deplasări grele în acest an, la Vâlcea și la liderul Poli.“ La rândul și fanii reșițeni, care de cuârnd și-au lansat un site propriu, dedicat Guardiei Rosso Nera, dar și echipei din Valea Domanului, așteaptă o victorie a favoriților în meciul de sâmbătă, ultimul pe care Metalul îl va susține pe teren propriu în acest an.