Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Un program de instruire în domeniul consultanţei în afaceri a fost derulat la Reşiţa, împreună cu parteneri sârbi.

Municipiul de pe malurile Bârzavei găzduit, în zilele de 21 şi 22 august, vizita de studiu a unei delegaţii din Serbia, organizată de către Camera Economică Regională din Pancevo, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Caraş-Severin, în cadrul proiectului „Sprijin pentru sectorul IMM – motorul dezvoltării regionale”, finanţat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontalieră România-Serbia 2007-2013.

Din delegaţia sârbă au făcut parte experți seniori în consultanță pentru afaceri şi management, şi experţi juniori din Pancevo şi Zrenjanin, care au beneficiat de un program de instruire organizat în cadrul proiectului. Acesta a debutat cu o masă rotundă pe tema rolului consultanţei pentru afaceri, prilej cu care membrii delegaţiei sârbe au purtat discuţii cu reprezentanţii unor firme de consultanţă din Caraş-Severin.

În încheierea programului, delegația sârbă a vizitat câteva societăţi comerciale reşiţene, implicate în implementarea iniţiativei, alături de Agenţia pentru Dezvoltare Socio-Economică din Banat, cu sediul în Zrenjanin.

Adaugă comentariu