Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Şeful judeţului a declarat că nu are ce să le reproşeze vicelui Nedelcea şi consilierilor judeţeni Lenuţa Ciurel şi Gabi Dinu. Iar la şedinţa CEx de joi, şeful judeţului a lipsit pentru că avea o întâlnire importantă cu şeful Poliţiei de Frontieră pe zona de vest pentru bacul de pe Dunăre.

Chiar dacă evită să facă declaraţii politice la finalul şedinţelor Consiliului Judeţean, fiind vorba însă de retragerea sprijinului politic pentru unii aleşi judeţeni, preşedintele CJ a comentat şi deciziile de joi din cadrul CEx al PSD Caraş-Severin.

„Am înțeles că este o retragere a sprijinului politic. În noul Cod administrativ nu se regăsește ceva despre retragerea sprijinului politic. Nici pentru cei doi consilieri județeni, cărora sigur că le apreciez activitatea și din punctul meu de vedere, al președintelui Consiliului Județean, nu am nimic a le reproșa, nici doamnei Lenuța Ciurel și domnului Gabriel Dinu și nici domnului Flavius Nedelcea. Dacă este să mă exprim față de acestă decizie, nu cred că înainte de o campanie electorală, era imperios necesar acest lucru. Cu domnul Nedelcea am făcut echipă foarte bună, la fel cum am făcut cu domnul Popovici și vom face echipă bună în continuare“, a spus Hurduzeu.

Preşedintele Consiliului Judeţean nu vede oportună nici excluderea din partid a celor doi primari, de la Marga și Bucoșnița: „Din câte am discutat cu dânșii, lăsând la o parte relația mea de prietenie cu ei, suntem colegi de partid de foarte mult timp, și dânșii măcar ar fi avut pretenția de a fi chemați la o astfel de ședință în care sunt înfierați, pentru a putea să își spună punctul de vedere. Eu cred că în continuare și Vichentie Suru, și Nicolae Beg pot fi recuperați și să rămână membri ai PSD”, a declarat Silviu Hurduzeu. Vicepreşedintele PSD Caraş-Severin mai crede că pentru formaţiunea din a cărei conducere face parte este mult mai important în perioada următoare „să strângem rândurile, decât să începem să ne eliminăm unul câte unul”.

La Prefectura Caraş-Severin a ajuns vineri o adresă privind decizia Comitetului Executiv al organizației județene a PSD, însă cum noul Cod administrativ nu face nicio referire la ceea ce se întâmplă cu un ales judeţean când i se retrage sprijinul politic, nici Prefectura nu poate constata mai multe…

Nina Curiţa

3 Comments

  1. Vi-s pe drumu cel bun, daca scoateti 20 la suta in Caras la prezidentiale cu erbivora aia sa ziceti multam.

  2. Toți o apă și un pământ.Gretoasa treabă și patrioti de doi para găuriți.Unde ești tu Țepeș Doamne?

  3. jigodii cu cravata și costum de firma.talhari care nu fac nimic .Satul Reșița(niște ani în urma era comuna) e cu drumurile și aleile la pământ. Lua-ți exemplu Caransebeșul.Gunoaie și caini.Cresc bălăriile printre blocuri.Dar taxele va vin la timp.Si le băgați în vilele și afacerile voastre.Din cauza ăsta vă pleacă populația din așezarea Reșița. Doar știți sa cereți bani de la populație. Apropo Tribunalul cui âi dă dreptate? Când vă desființează? Așteptăm comentarii

Adaugă comentariu