Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. În această săptămână, Salonul Diva B & G îţi recomandă o şedinţă HIFU! Tratamentul FaceLift este recomandat pentru pielea degradată din jurul ochilor, pentru ridurile perioculare, cele ale frunţii, din zona nasului, comisurile bucale, zona gâtului, a decolteului, refacerea ovalului feţei, dar şi corporal.

HIFU depozitează un concentrat de energie cu ultrasunete adânc sub piele, la o temperatură optimă pentru regenerarea colagenului. Tratamentul este un proces natural care consolidează colagenul existent și stimulează fibroblastele să producă colagen nou pentru piele.

„Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvenţe înalte care sunt focusate adânc în ţesutul subcutanat şi care crează puncte de coagulare la distanţe egale, iar în aceste puncte fibrele de elastină se contractă, iar colagenul natural este stimulat să se producă în cantităţi mari. Rejuvenarea începe imediat după şedinţa de terapie şi continuă zile întregi după tratament“, ne-a spus Geta Stan, şefa Salonului Diva B & G.

De câte şedinţe este nevoie? De obicei, doar de un singur tratament. „Cert este un lucru. Doamnele vor observa de la prima şedinţă o schimbare. Tratamentul diferă de la o femeie la alta în funcţie de gradul de laxitate al pielii, răspunsul biologic la ultrasunete şi procesul de construire a colagenului. Însă, garantez că oricine încearcă fie şi o şedinţă HIFU va pleca cu zâmbetul pe buze. Practic, noi asta facem: îţi redăm zâmbetul, încrederea, frumuseţea!“, ne-a mai spus Geta Stan. Trebuie doar să suni la 0724850733.

Adaugă comentariu