Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sala Polivalentă va găzdui, sâmbătă, 26 noiembrie a.c., cu începere de la ora 12.00, partida din manşa întâi a turului trei al ediţiei 2011/2012 a Challenge Cup la handbal masculin. Fază în care HC Caraş-Severin va primi replica formaţiei H.K. Spartak Varna, din Bulgaria.

O grupare mai puţin cunoscută în lumea handbalului european, aşa după cum afirma şi antrenorul echipei HC Caraş-Severin, Gligore Czari: „Până la un moment dat nu ştiam prea multe despre echipa din Varna. Cert este că ne-am fi dorit ca ambele meciuri să se dispute la Reşiţa. Însă oficialii bulgari au refuzat propunerea noastră, motivând că vor să le ofere şi suporterilor lor posibilitatea de a urmări o partidă din Challenge Cup“.

În aceste condiţii, manşa a doua va avea loc sâmbătă, 3 decembrie a.c., de la ora 17.30, în Bulgaria. Iar confruntarea din etapa a X-a a Ligii Naţionale, ediţia 2011/2012, de duminică, 4 decembrie a.c., dintre HC Caraş-Severin şi Pandurii Lignitul Tg. Jiu se va disputa miercuri, 7 decembrie a.c., cu începere de la ora 19.30. Aşadar, un program foarte încărcat pentru handbaliştii reşiţeni, care au ca obiectiv calificarea în faza următoare a Challenge Cup, dar şi obţinerea celor două puncte la finalul jocului cu formaţia gorjeană.

„Ne aşteaptă o perioadă destul de grea, pe parcursul căreia nu avem voie să facem vreun pas greşit, a mai continuat antrenorul Gligore Czari. Sunt cele două partide cu Spartak Varna, în interval de o săptămână, şi două de campionat, cu Pandurii Tg. Jiu şi la Universitatea Transilvania Cluj-Napoca (duminică,11 decembrie a.c.). Dar, am încredere în mobilizarea băieţilor. Totodată ne dorim ca şi publicul să fie alături de noi, aşa cum a fost de fiecare dată“.

În ceea ce priveşte lotul, „principalul“ reşiţean îşi face griji doar pentru Adrian Tucanu, incert datorită unor probleme la genunchi.

Adaugă comentariu