Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Două echipe din municipiul de pe Bârzava participă la turnee la acest sfârșit de săptămână.

Liderul Diviziei A de handbal masculin, HC Adrian Petrea Reșița, și echipa de junioare I a CS Universitatea Reșița sunt angrenate în competiții la finele acestei săptămâni. Una este cu caracter amical, de pregătire, iar alta este în cadrul Campionatului Național.

HC Adrian Petrea Reșița va participa la Turda, la cea de-a șasea ediție a Cupei Potaissa. La turneul de la Sala Gheorghe Barițiu, echipa reșițeană va întâlni pe Energia Pandurii Târgu Jiu (vineri, 16 ianuarie, de la ora 11), Potaissa Turda (vineri, 16 ianuarie, ora 19) și pe Universitatea Cluj (sâmbătă, 17 ianuarie, de la ora 10). După această întrecere, handbaliștii reșițeni vor avea parte de încă un turneu amical, la Târgu Jiu, săptămâna viitoare.

La Târgu Jiu se vor afla la acest sfârșit de săptămână handbalistele de la Universitatea Reșița, participante în Campionatul Național de Handbal al Junioarelor I. La cel de-al doilea turneu de sală din Seria E, elevele antrenorului Cristian Busuioc vor întâlni pe CSS Craiova (16 ianuarie, ora 14.30), LPS Slatina (17 ianuarie, ora 17.30) și pe CSS Caracal (18 ianuarie, ora 10.30). Echipa reșițeană conduce în clasament, cu punctaj maxim.

Adaugă comentariu