Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Meciurile CS Caraş-Severin cu Radnicki Kragujevac s-au dovedit a fi două partide de verificare foarte utile.

Perioada lungă şi intensă de pregătire, mai întinsă decât până acum, s-a încheiat la finele săptămânii trecute, pentru handbaliştii de la CS Caraş-Severin, cu două jocuri de verificare. Iar partenerii au fost unii mai duri ca de obicei. În sensul că antrenorul Aihan Omer a abordat o strategie diferită, faţă de alţi ani, dar şi faţă de alţi tehnicieni, trecând direct la confruntări tari, fără teste eşalonate. Astfel, Sala Polivalentă a găzduit două confruntări amicale, în care jucătorii săi i-au întâlnit pe sârbii de la Radnicki Kragujevac, majoritatea dintre ei fiind familiarizaţi cu cupele europene. În ambele dispute s-a impus CS Caraş-Severin, 28-24 (17-11) şi 27-21 (10-13).

La finalul partidelor, cei doi antrenori şi-au prezentat punctele de vedere. Nenad Vujkovic a precizat: „Nu pot să nu încep prin a spune că eu îi port domnului Aihan Omer un respect deosebit. A reuşit performanţe deosebite cu echipele de club pe care le-a antrenat, cu echipa naţională, şi, în prezent, cu CS Caraş-Severin. Legat de cele două meciuri, chiar dacă au fost amicale, amândoi am pus presiune pe arbitri, ceea ce cred că au fost experienţe şi pentru ei. Felicitări pentru echipa domnului Omer. Băieţii mei au jucat slab în apărare, în primul meci, când au fost puţin obosiţi după partidele de la Timişoara, şi mult mai bine în al doilea. Am întâlnit un adversar puternic şi acest lucru a fost bine pentru noi. Îi aşteptăm pe prietenii noştri reşiţeni cu mare drag în Serbia”.

Iar Aihan Omer a concluzionat: „Am avut două jocuri foarte bune, cu un adversar tare. Mă bucur că am întâlnit un partener puternic, valoros. Eu personal sunt conştient că mai avem mult de lucru. Dar, una peste alta, din puncte de vedere al pregătirii fizice suntem bine. Din păcate, banca este încă subţire. Ne lipsesc şi Sebastian Pârvan şi Tudor Marta, pe care îi aşteptăm să revină cât mai repede. De aici, trebuie să avem grijă să nu avem prea mulţi accidentaţi. Suntem mulţumiţi de rezultate, de jocuri, în ansamblu. Au fost momente bune. Le vom analiza la rece. Pentru că, aşa cum v-am zis, avem multe de îndreptat”.

Marius Moraru

1 Comment

  1. Omer adu un tamplar sa îngrosam banca! La ultimul meci parca eram in liga a 4 , așa ne vedeam! Omer ce frumos povestește…apropos ce mai face panarama aia a ta din resita? E… Mai batraneste așa…

Adaugă comentariu