Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Reșița au disputat duminică, 11 august, în Sala Polivalentă, un joc amical cu campioana României. Dinamo București s-a impus clar cu scorul de 38-27, într-un meci în care rosso-nerii au intrat în joc cu unele emoții, având în vedere faptul că bucureștenii sunt campionii României în ultimii 4 ani.

„A fost un meci împotriva campioanei României, iar după cum s-a văzut, am început cu o oarecare ezitare acest joc. Am avut emoții, scorul a fost la început de 5-0 în favoarea lui Dinamo, după care ne-am revenit și am început să intrăm în joc. La un moment dat, a fost o diferență de doar două goluri, dar din păcate, în repriza a doua, experiența echipei Dinamo și-a spus cuvântul. Nimic nu este pierdut, au fost meciuri amicale bune, altele mai puțin bune și încercăm tot felul de situații în timpul jocului. Mai avem puțin timp până la începerea campionatului și cred că în acel moment vom fi apți pentru primul meci. Urmează un nou meci amical joi, de la ora 16:30, cu CSM Bacău, după care vom pleca la Făgăraș unde vom susține un joc împotriva echipei locale și unul cu Minaur Baia Mare”, a declarat Ilie Vaidasigan, antrenorul echipei CSM Reșița.

Președintele Cristi Pătru a spus după meci: „Știm cu toții cine e Dinamo București, care este de patru ani campioana României. Este o echipă pe care mi-aș dori oricând să o manageriez. Vreau să spun faptul că aștept de la reșițeni mai mult respect față de noi și față de ceea ce facem. Vreau să înțeleagă toată lumea că acesta este nivelul și încercăm să facem lucruri frumoase cu acești jucători. Dacă ne dorim play-off sau cupe europene ar trebui cu toții să facem mult mai multe lucruri decât facem acum”.

„Nu suntem în cea mai bună formă sau n-am fost la acest joc. Totuși am jucat cu Dinamo și diferența de pe tabelă nu trebuie să fie o problemă foarte mare pentru noi. Mai avem de muncit până se integrează și cei care au venit acum. Mai sunt și câteva probleme și sper să se rezolve cât mai repede. Avem unele probleme cu banii, dar nu sunt eu în măsură să comentez”, a declarat jucătorul Marius Bahan.

CSM Reșița: Marius Bahan (5), Răzvan Mledenciu (5), Dușan Trifkovici (4), Claudiu Dediu (4), Lucian Ignat (2), Raul Heimbach (2), Eduard Belchite (2), Alex Starchenko (1), Eric Bărbuș (1), Andrei Santeiu (1), Alexandru Vulpe, Răzvan Daia,  Paul Simulescu, Mihai Rohozneanu, Shota Tevzadze, Robert Țiu, Ralph Pătru, Snejan Radosavlevici și Vuita Boban.

Următorul meci în care suporterii Reșiței își pot vedea favoriții la treaba va fi joi, 15 august, împotriva echipei CSM Bacău. După acest amical, reșițenii se vor deplasa la Făgăraș pentru alte două jocuri de pregătire. Campionatul Ligii Naționale va începe la finalul lunii august.

Ștefan Moraru

2 Comments

  1. Nici nu a început campionatul și au apărut probleme financiare ?
    Era previzibil,suporterii se întrebau dacă vor fi bani pentru susținerea echipelor de fotbal și handbal.
    Sper să nu se mai întâmple ce s-a petrecut cu alte trei echipe de handbal ale Resitei !

Adaugă comentariu