Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Turneul semifinal al diviziei A de handbal masculin se desfășoară în această săptămână la Brașov. Competiția va reuni cele mai bune opt echipe din din țară, formații calificate în urma rezultatelor obținute în cele patru serii geografice. CSM Școlar Reșița, lider autoritar în seria C, a fost repartizată în prima grupă semifinală, alături de alte trei echipe valoroase din Divizia A.

Din grupa semifinală 1 mai fac parte: CSM Vaslui, Handbal Club Odorhei și CSM Medgidia. Handbaliștii rosso-neri vor începe turneul chiar împotriva formației din Medgidia. Partida va avea loc vineri, 3 mai, de la ora 12. După acest joc, elevii lui Vaidasigan vor juca sâmbătă cu HC Szejke Odorhei, de la aceeași oră, la fel ca și partida de duminică cu CSM Vaslui. Primele două clasate din această grupă semifinală se vor califica la turneul final, de unde tot primele două clasate vor promova în Liga Zimbrilor.

Miercuri dimineață, rosso-nerii au efectuat un ultim antrenament la Reșița, iar la ora 14.30 au plecat spre Brașov, unde astăzi au avut programat un antrenament de acomodare, de la ora 12.

Adaugă comentariu