Caraş-Severin, Romania

A fost însă un turneu foarte puternic, fiindcă în loturile participantelor s-au regăsit majoritatea dintre jucătorii care au evoluat în Campionatul Naţional de handbal juniori I.

De aceea, succesul formaţiei Liceului „Traian VuiaReşiţa este unul deosebit, prin ocuparea locului întâi, devenind campioana României a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, ediţia 2010/2011.

Reamintim, elevii profesorilor Lucia Moruţ şi Cornel Moruţ s-au impus în finală cu 31-24 (12-9), în faţa colegilor de la L.P.S. Piatra Neamţ, după un parcurs perfect.

„Repet, titlul cucerit la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar este o dovadă că merităm o medalie şi la juniori I, unde am fost marginalizaţi, ca să folosesc un termen elegant, ne-a declarat prof. Lucia Moruţ. Dar, sunt împăcată şi mulţumită, după 24 de turnee finale la care am participat în cariera mea de antrenor. Încă o dată îi felicit pe jucători şi le mulţumesc tuturor care au contribuit la succesul nostru, de la oficialităţile locale şi judeţene până la părinţii acestor copii minunaţi!

Adaugă comentariu