Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Elevii lui Ilie Vaidasigan au pierdut sâmbătă, 14 septembrie, la mare luptă, partida din deplasare cu CSA Steaua București, 36-35 în favoarea militarilor.

Chiar dacă au fost învinși la un gol diferență, handbaliștii reșițeni au practicat un joc bun, care le dă speranțe pentru rezultate pozitive în partidele viitoare. Reșița s-a apropiat la un gol cu 36 de secunde înainte de ultimul fluier și putea realiza surpriza, însă steliștii au avut ultimul atac de care au ținut până la final , asta și cu largul concurs al celor doi arbitri, care au mai greșit în defavoarea rosso-nerilor și în alte faze ale meciului.

„Am avut un început de meci foarte bun, dar finalul primei reprize a aparținut echipei gazdă, care a profitat de unele inexactități ale noastre și de unele decizii interpretate diferit. Deși în a doua repriză am fost conduși la 7 goluri, mă bucură faptul că jucătorii mei au luptat până la capăt și, cu puțină șansă, cred că puteam obține un punct. Rămân cu regretul că în ultimele 40 de secunde nu am avut ocazia de a egala”, a declarat, pentru Handbal Mania, Ilie Vaidasigan, antrenorul CSM Reșița.

Cei mai buni marcatori ai reșițenilor au fost Santeiu cu 6 reușite, Belchite și Bahan, ambii cu câte 5. După acest joc, CSM Reșița ocupă locul 11 în campionat, cu un singur punct obținut după primele trei etape. Steaua a obținut până acum șapte puncte din jocurile disputate.

În etapa următoare, CSM Reșița va juca acasă, pe data de 22 septembrie, cu CS Minaur Baia Mare. Pe data de 29 septembrie, handbaliștii se vor deplasa la Turda pentru jocul cu Potaissa.

Ștefan Moraru

FOTO: CSA Steaua București