Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de handbal junioare III a Liceului Traian Vuia din Reșița a încheiat toamna competițională cu un bilanț perfect, 11 victorii în 11 partide.

Cea de-a 11-a și ultima victorie din 2018 a fost obținută de reșițence în fața propriilor suporteri, contra Școlii Generale nr. 7 din Timișoara cu scorul de 45-14. La finele primei părți a competiției din grupa G, echipa Liceului Traian Vuia e lider, cu 31 de puncte – 22 luate din cele 11 victorii și 9 puncte bonus, pentru respectarea condițiilor de talie impuse de Federația Română de Handbal.

„A fost ultimul meci din anul 2018 și a fost un joc în care am putut să introduc în teren toate fetițele din lot. Acest meci ne-a permis să ne pregătim pentru meciurile care urmează după ce vom ieși din grupă. Tindem, vrem și ne dorim să ajungem din nou la turneul final, chiar dacă fetițele mele sunt mai tinere. Vreau să-mi felicit jucătoarele, care nu au încă patru ani de handbal și au jucat deja la patru turnee finale. Sper că vom continua în același mod și îmi doresc foarte mult ca fetițele mele să nu se accidenteze. De asemenea, le mulțumesc și părinților pentru susținerea acordată la fiecare meci. Sper că anul 2019 va fi unul mult mai bun din toate punctele de vedere”, a declarat profesoara Lucia Moruț.

Fetele se află acum în vacanță, pregătirile urmând să fie reluate în jurul datei de 3 ianuarie. Campionatul se va relua pe 19 ianuarie, când formația reșițeană va evolua tot acasă, contra echipei Clubului Sportiv Comunal din Sânmartin.