Handbalistele, la a doua victorie din retur - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Universitatea Reșița a învins pe CS Timișoara cu 33-25 (17-11), în Divizia A de handbal feminin, Seria B.

Cel de-al doilea meci din returul Diviziei A de handbal feminin, Seria B, a adus a doua victorie din 2015 pentru Universitatea Reșița. În cele două meciuri susținute pe teren propriu în acest an, contând pentru primele două etape ale returului, echipa reșițeană a învins pe CSS 2 Baia Mare, cu 35-26 (14-11), respectiv pe CS Timișoara, cu 33-25 (17-11).

În meciul cu CS Timișoara, disputat duminică, 1 februarie, la Sala Polivalentă din Reșița, sportivele antrenate de Cristian Busuioc au avut un început ezitant, cu numeroase greșeli tehnice, iar oaspetele s-au aflat câteva minute la conducere pe tabelă. Au condus chiar și cu 8-5 în minutul 14, dar reșițencele și-au revenit spectaculos pe finalul primei reprize și o serie fabuloasă de opt goluri le-a adus la conducere cu 15-9, în minutul 27. Faza meciului a reușit-o portarul Delia Roman, cu un gol în urma unei aruncări din poartă în poartă, chiar în finalul primei reprize.

„Am avut un meci greu cu echipa din Timișoara, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Din nou am avut o primă parte mai slabă și cred că am «reușit» să facem cele mai multe greșeli din situațiile de unu la unu cu portarul. Am ratat nepermis de mult. În schimb e bine că ne-am revenit, ne-am mobilizat și în repriza a doua am arătat cu totul altceva și până la urmă am obținut o victorie meritată împotriva echipei CS Timișoara.“

Universitatea Reșița: Delia Roman (1 gol), Alexandra Popescu, Andra Ioța, Ioana Stoiculescu – Adriana Voina (7), Alexandra Mihai (7), Beatrice Kovari (5), Alina Cristea (4), Claudia Stanciuc (2), Andrada Stamin (2), Alexandra Dinu (2), Lorena Mocodean (2), Kinga Fazakas (1), Claudia Baldovin, Gianina Iung, Cătălina Dumitrescu.