Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – La dezbaterea bugetului, senatorul liberal de Caraș-Severin, Marcel Vela, l-a întrebat pe liderul grupului PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu, dacă „a băut Red Bull de dimineață”.

Scandalul a pornit de la amendamentul ca majorarea alocaţiilor pentru copii de la 84 lei la 150 de lei să fie susţinută prin tăierea banilor de la Ministerul Dezvoltării, din programul PNDL, nu din creşterea deficitului bugetar. Pentru că discuțiile și schimburile de replici dintre social-democrați și liberali se prelungeau peste măsură, Vela a luat cuvântul și a sfătuit parlamentarii din plenul comun să lase scandalul şi să se apuce de treabă.

„Dacă aţi băut Red Bull de dimineaţă, e în regulă. Vreau să vă spun că retorica are mai multe părţi care pot fi abordate într-un discurs. De la acuzaţie, la observaţie, de la insinuare, până unde vreţi dvs. Vreau să vă spun că dacă dl Suciu nu ar fi venit aici ca să facă inclusiv comentarii sportive, nu am fi ajuns ca un sfert de oră să polemizăm, să ne contrazicem şi să facem o atmosferă de stadion, bătând unii în mese, râzând, sau făcând glume proaste. Ne vede toată România. Vă rog, haideţi să ne apucăm de treabă şi lăsaţi scandalul pentru meciul de duminică sau pentru pauza de cafea”, a spus Vela.

Ceea ce s-a și întâmplat, pentru că după intervenția acestuia ședința a revenit la normal.

Adaugă comentariu